Bestyrelse

Anders Hougaard (formand): Jeg er far til 3 og bor i Ry med min hustru. Jeg har været ansat ved Institut for Sprog og Kommunikation, Syddansk Universitet siden 2000. I 2023 valgte jeg at blive selvstændig. Når jeg kan komme til det, graver jeg i historiske arkiver. Bjerget er ren passion for mig. Jeg har gennem en del år været aktiv i den offentlige debat med vel 40-50 kronikker, læserbreve og klummer (som klummeskribent for Kommunen) samt i radio og TV.     

Anders Hougaard

Kirsten Vang Nielsen (kasserer): Jeg er pensioneret kræftforsker og har også været projektleder, fundraiser og patentmedarbejder. Jeg stammer fra Odense men har været eksporteret til København i 28 år. Jeg er nu velintegreret jyde med base i Ry. Jeg er opvokset i en spejderfamilie og er et foreningsmenneske. Jeg er medlem af seniorrådet i Skanderborg kommune, og så er jeg en sandhedselskende aktivist med kampgejst.

Kirsten Vang Nielsen

Gurli Johanessen (kasserer): Jeg er pensioneret tandlæge. Født og opvokset i Fredericia. Uddannet på tandlægeskolen. I Århus, hvor jeg også boede i 10 år. Jeg har boet i omegnen af Ry siden 1973, seneste 33 år i Emborg. Jeg er tiltrukket af den smukke natur og er naturmenneske med stort N. Men jeg brænder også for det kulturelle. Jeg har siden Lablands forslag til Himmelbjergets forskønnelse været dybt taknemmelig over at andre straks opponerede mod denne misforståelse. Jeg vil nu gerne selv bidrage til en værdig og smuk løsning for vores alle sammens Himmelbjerg.

Gurli Johannesen

Klaus Kirkegaard: Jeg er 68 år – billedet er yngre – og ingeniør. Min største tilknytning til Himmelbjerget fik jeg ved mit højskoleophold, hvor jeg faldt for egnen og naturen. Når jeg i dag færdes om Himmelbjerget, er det i høj grad stedets historie, der er charmen, en charme der skal opleves ved en bevarelse af stedets arkitektur og dets instutioner, der selvfølgelig skal vedligeholdes og passes, men ikke nødvendigvis erstattes af, “hvad der er muligt i dag”. Jeg bor i dag i Svejbæk med få skridt til et glimt af Himmelbjerget.

Klaus Kirkegaard

Svend Friborg Madsen: Jeg er pensioneret maskinmester, bosiddende i Ry, og har nu et deltidsjob som vicevært. Er ejer af en motorbåd, som gerne fragter folk til Himmelbjerget. Stor ynder af området omkring Ry, hvor jeg daglig spadserer lange ture med Frodo, en dejlig, glad shetlands sheepdog.

Svend Friborg Madsen

Revisorer:

Yvonne Gut

Astrid Hougaard

Frede Johannesen (suppleant)

Tidligere bestyrelse:

Fra venstre mod højre: Tine H Jørgensen, Anders Hougaard, Kirsten Vang Nielsen, Jesper Arbo Frederiksen og Peder Porse